???????? Szombat reggel az apróságok birodalmába kalauzolunk titeket egy különleges elő gyereknapi eseménnyel, ahol Herczeg Flóra énekelve szórakoztatja a legkisebbeket! Egy varázslatos utazásra hívunk minden kis kalandor szellemet, hogy a játék örömeivel töltsük meg az órákat! ????????
???????? Az Acoustic Flow válogatott repertoárjában megtalálhatóak a múlt emlékezetes dalai, amik visszarepítenek benneteket az emlékek világába, ugyanakkor a legfrissebb slágerek is helyet kapnak, hogy garantáltan mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló dallamokat!
Legyen szó egy romantikus este hangulatáról, egy buli felfokozott hangulatáról vagy egy laza összejövetel meghitt perceiről, az Acoustic Flow mindig a tökéletes zenei kísérőt kínálja, hogy minden pillanat felejthetetlenné váljon, most pedig Nálunk fokozzák fel a hangulatot a Kis Szigetben! ????
???????? A felfokozott hangulatról természetesen mi is gondoskodunk egyedülálló hétvégi menüvel, prosecco és champagne bárral, valamint a legkisebbeknek fagylalttal kedveskedünk! Nálunk a család minden tagja megtalálja a számára tökéletes finomságot, míg lelazul a titkos kertben!
???? A Ringató és a koncert teljesen ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, hogy mindenki biztosan elférjen a móka és kacagás világában!
Csak annyit kell tenned, hogy jelentkezz az otthonerzes@gmail.com-on, vagy akár itt messengeren és már kezdődhet is a móka!