A szenvedélyemet a vendéglátáshoz a szüleim gyökerezték meg.
Édesanyám szakács volt az általános iskolában ahova jártam Édesapám vállalkozó volt.Amikor láttam, hogy édesanyám milyen áhítattal készítette az ételeket és ezzel mennyi örömet okozott nekünk a családnak, illetve másoknak is,akkor döntöttem el, hogy én is valami hasonlót szeretnék adni.
Miután elvégeztem az iskolát, már tudtam, hogy saját üzletet szeretnék.
Úgy körvonalazódtak az ötleteim, amilyen munkahelyeket választottam vagy éppen ahová sodort az élet.
A tapasztalatokkal erősödve papírt és tollat ragadva írtam és írtam: olyan helyet szeretnék ahol a nem csak vendégek érezhetik magukat otthon hanem az ott dolgozók is részesei lehetnek a kávézónak. Olyan szellemiséget ahol a vendégek nyitottak lesznek, ahol észrevesszük egymást és mint régi barátok tudunk beszélgetni, ahová úgy érkezel mintha a második otthonod lenne.
Ezért is terveztem így a kávézót aztán a többi már jött magától. Elképzelésemben belső rész egy konyhaszigetre emlékeztet ebédlő résszel, a galéria egy nappalira, a kiskertem hintaágyakkal pedig egy valódi pihenőkertre. Igy kezdődött az otthonérzés szelleme a kis sziget kávézó 2015.02.24-én, egy régi-új szemlélettel.
A tapasztalatokkal erősödve papírt és tollat ragadva írtam és írtam: olyan helyet szeretnék ahol a nem csak vendégek érezhetik magukat otthon hanem az ott dolgozók is részesei lehetnek a kávézónak. Olyan szellemiséget ahol a vendégek nyitottak lesznek, ahol észrevesszük egymást és mint régi barátok tudunk beszélgetni, ahová úgy érkezel mintha a második otthonod lenne.
Ezért is terveztem így a kávézót aztán a többi már jött magától. Elképzelésemben belső rész egy konyhaszigetre emlékeztet ebédlő résszel, a galéria egy nappalira, a kiskertem hintaágyakkal pedig egy valódi pihenőkertre. Igy kezdődött az otthonérzés szelleme a kis sziget kávézó 2015.02.24-én, egy régi-új szemlélettel.