???????? Péntek délután az apróságok birodalmába kalauzolunk titeket egy különleges elő gyereknapi eseménnyel, ahol Herczeg Flóra énekelve szórakoztatja a legkisebbeket! Egy varázslatos utazásra hívunk minden kis kalandor szellemet, hogy a játék örömeivel töltsük meg az órákat! ????????
???????? A Ringató teljesen ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, hogy mindenki biztosan elférjen a móka és kacagás világában!
Csak annyit kell tenned, hogy jelentkezz az otthonerzes@gmail.com-on, vagy akár itt messengeren és már kezdődhet is a móka Flórával és társaival!
???????? Az est folyamán pedig felnőtt mesevilágba kalauzolunk benneteket egy újabb csodálatos kalandra! Horváth Ádám látogat el hozzánk és vezetésével felfedezhetitek a Rege birtok borainak különleges világát.
Számtalan izgalmas íz, illat és történet vár rátok a poharak mélyén, hogy elvarázsoljon benneteket a borok rejtelmes birodalmában! ????✨
????️ A Rege Borkóstoló élményre is szükséges előregisztráció az otthonerzes@gmail.com-on, vagy akár itt messengeren, valamint kezdéskor a helyszínen 5000 Ft-ot kérünk, ami egy felejthetetlen estét és számtalan új ízélményt garantál nektek!
Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy együtt merüljetek el a borkóstolás művészetének varázslatos világában!
Gyertek, és legyetek részesei ennek a csodálatos napnak, ahol a gyermeki vidámság és a felnőtt kalandok összetalálkoznak, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsák mindannyiunk életét! ????????????